top of page

Om Oss - Vasa Byggcentrum

kauppapuistikko 6

Historia

Vasa Byggcentrum är en förening som grundades år 1968 och fungerar som en allmännyttig aktör inom byggbranschen. Vi är stolta över våra rötter och vår långa historia inom byggsektorn, och vi arbetar ständigt med att utveckla branschen och stödja yrkesverksamma. Vasa Byggcentrum är speciell eftersom vi är dedikerade åt byggbranschen och dess professionella utövare.

Vårt uppdrag:

Vasa Byggcentrums uppdrag är att erbjuda kvalitetstjänster till yrkesverksamma inom byggbranschen samt upprätthålla och stärka branschens kompetens. Vi är engagerade i att tillföra mervärde både till enskilda yrkesverksamma och hela bygggemenskapen.

Vi är stolta över att kunna erbjuda en del av våra tjänster kostnadsfritt. Detta är en del av vårt engagemang för byggbranschen och dess yrkesverksamma. Vårt mål är att stödja branschen och dess utveckling, och vi tror att ett av de bästa sätten att göra detta är genom att erbjuda kostnadsfria och prisvärda resurser och utbildning.

kirjakauppa
rakennustarvikkeet

Ägare:

Vasa Byggcentrum ägare är Vasa Byggtekniska Förening och Vaasan Rakennusmestari- ja insinöörit AMT ry. Våra ägare är aktiva aktörer inom regionens byggindustri och stöder oss i vårt mål att främja kompetens och säkerhet för yrkesverksamma inom byggbranschen

bottom of page