top of page
Palvelut Vaasan Rakennuskeskus

Palvelumme

Vaasan Rakennuskeskus on alueen johtava rakennusalan palveluntuottaja, ja olemme täällä palvellaksemme kaikkia rakennusalalla toimivia – olitpa sitten ammattilainen, yritys tai yksityishenkilö. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita, jotka tukevat rakentamisen ja rakennusprojektien eri vaiheita. Alla esittelemme keskeisimmät palvelumme:

Rakennusvalvonta

Laadukasta Tukea ja Ohjausta Rakennusprojekteihin

Vaasan Rakennuskeskus on ylpeä tarjotessaan kattavia rakennusvalvonnan palveluita, jotka tukevat ja ohjaavat sinua kohti onnistuneita rakennusprojekteja. Olemme täällä varmistaaksemme, että kaikki suunnitteluvaiheesta aina valmiin rakennuksen luovutukseen asti sujuu suunnitellusti ja turvallisesti.

Kuntotarkastukset:

Tarjoamme kattavat kuntotarkastuspalvelut, jotka auttavat sinua pitämään kiinteistösi kunnossa ja arvon säilyttämisessä.

GPS-mittaukset:

Johan Anderson - Rakennusmestari

Puhelin: 050 563 1669

Rakennusvalvonta Rakennusmestari Johan Anderson
Rakennusvalvonta

Kurssit

Opi ja Kehity Rakennusalalla

Vaasan Rakennuskeskus tarjoaa monipuolisia kursseja, jotka auttavat sinua kehittymään ja kasvamaan rakennusalalla. Olemme omistautuneet tarjoamaan korkealaatuisia koulutusmahdollisuuksia niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin. Tavoitteenamme on varmistaa, että olet valmis kohtaamaan alan haasteet ja menestymään.

Laaja Koulutustarjonta:

 • Työturvakurssit: Opiskele turvallisuusmääräykset ja -käytännöt, jotta voit suojella itseäsi ja muita työmaalla.

 • Tulityökoulutus: Opi turvallisesti työskentelemään tulitöiden yhteydessä ja ehkäise onnettomuuksia.

 • Hätäensiapukurssit: Saat tärkeää tietoa ensiaputoimenpiteistä hätätilanteissa.

 • Ensiapukurssit: Syvennä ensiaputaitojasi ja ole valmis auttamaan hätätilanteissa.

 • Vesityökorttikurssit: Hanki vesityökortti ja opi työskentelemään turvallisesti veden äärellä.

Räätälöidyt Yrityskurssit:

Tarjoamme myös mahdollisuuden räätälöityihin kursseihin yrityksille. Voimme järjestää koulutustilaisuudet omissa tiloissamme tai yrityksesi tiloissa, jotta koulutus vastaa parhaiten tarpeitasi ja aikatauluasi.

vaasan rakennuskeskus kurssit
Kurssit

Vuokrahuoneet

Tilat Sinun Tarpeisiisi

Vaasan Rakennuskeskus tarjoaa monipuolisia tiloja käyttöösi. Tarjoamme viihtyisiä ja toimivia tiloja niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin, jotka tarvitsevat tilaa erilaisiin tarkoituksiin.

Tilat Sinun Käyttöösi:

 • Kokoushuoneet: Tarjoamme laadukkaita kokoushuoneita, joissa voit järjestää kokouksia ja neuvotteluja. Varustettuina modernilla tekniikalla ja mukavilla istuimilla, ne sopivat erinomaisesti liiketoimintatarkoituksiin.

 • Koulutustilat: Mikäli tarvitset tilaa koulutustilaisuuksiin, meillä on sopivat tilat. Voit räätälöidä tilat opetuskäyttöön ja varustaa ne tarvittavalla tekniikalla.

 • Toimistotilat: Tarvitsetko tilaa toimistoasi varten? Vuokraamme toimistotiloja, jotka ovat valmiita käyttöösi pidemmäksi aikaa.

Kaikki vuokrahuoneemme ovat laadukkaita ja hyvin hoidettuja, ja ne tarjoavat sinulle kaiken tarvittavan ympäristön menestykselliseen työskentelyyn.

Olipa sitten suunnittelemassa kokousta, koulutusta tai tarvitsemassa toimistotilaa, meillä on sinulle sopiva tila. Lue lisää palveluistamme ja ota yhteyttä, kun tarvitset ammattimaisia vuokrahuoneita Vaasan Rakennuskeskukselta.

vuokrattavat tilat vaasa keskusta
Vuokrahuoneet

Toimistotilat

Tilat Sinun Yrityksen Tarpeisiisi

Vaasan Rakennuskeskus vuokraa monipuolisia vuokrahuoneita. Tarjoamme viihtyisiä ja toimivia tiloja niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin, jotka tarvitsevat tilaa erilaisiin tarkoituksiin.

Tilat Sinun Käyttöösi:

Kaikki vuokrahuoneemme ovat laadukkaita ja hyvin hoidettuja, ja ne tarjoavat sinulle kaiken tarvittavan ympäristön menestykselliseen työskentelyyn.

 

Lue lisää palveluistamme ja ota yhteyttä, kun tarvitset ammattimaisia vuokrahuoneita Vaasan Rakennuskeskukselta.

toimistotilat toimitilat vuokralle vaasa keskusta
Toimistotilat

Rakennustarvikenäyttely

Inspiraatiota ja Laadukkaita Tuotteita

Tervetuloa rakennustarvikenäyttelyymme, jossa pääset tutustumaan asiakkaidemme valikoimaan korkealaatuisia rakennustarvikkeita ja -materiaaleja. Näyttelymme on suunniteltu tarjoamaan inspiraatiota ja mahdollisuuden löytää juuri ne oikeat tuotteet projekteihisi.

Etsitkö inspiraatiota tai laadukkaita rakennustarvikkeita?

 

Tule käymään rakennustarvikenäyttelyssämme ja löydä tarvikkeet unelmiesi projektiin. Meiltä löytyy inspiraatiota laadun takaamiseksi. Tervetuloa inspiroitumaan!

rakennustarvikenäyttely
Rakennustarvikenäyttely

Laserit

Tarkkuutta ja Tehokkuutta Rakennusprojekteihin

Vaasan Rakennuskeskus myy laadukkaita laserlaitteita, joita voit hankkia yrityksellesi. Laserit ovat arvokkaita työkaluja, jotka tarjoavat tarkkuutta ja tehokkuutta monenlaisiin työtehtäviin.

Laadukkaat Laserit:

 

Tarjoamme valikoiman laadukkaita laserlaitteita, jotka soveltuvat monenlaisiin tehtäviin, kuten maanmittaukseen, tasoitukseen, rakenteiden asentamiseen ja muihin tarkkuutta vaativiin töihin.

laser geo fennel
Laserit

Lomakkeet

 
Olennaisia Asiakirjoja Rakennusprojekteihin

Vaasan Rakennuskeskus tarjoaa laadukkaita rakennuslomakkeita, jotka ovat olennaisia osia kaikenkokoisille rakennusprojekteille. Rakennuslomakkeiden oikea-aikainen täyttäminen ja asianmukainen käsittely on keskeistä projektin sujuvuuden ja lainmukaisuuden kannalta.

Meillä on mm:

 • Työtelineen tarkastuspöytäkirja

 • Tulityölupa-lomake

 • Rakennustyömaan päiväkirja

rakennustyömaan päiväkirja
Lomakkeet
Kirjakauppa

Kirjakauppa

Tietoa ja Oppaita Rakentamiseen

Tervetuloa Vaasan Rakennuskeskuksen kirjakauppaan, jossa tarjoamme rakennusalan kirjallisuutta, joka on suunniteltu tukemaan rakennusprojektejasi ja tarjoamaan arvokasta tietoa ja ohjeita.

Kirjallisuusvalikoima:

 • Rakentamisoppaat: Löydät oppaita erilaisiin rakennusprojekteihin, aina pienistä korjauksista suuriin rakennusprojekteihin.

 • Turvallisuuskäsikirjat: Tietoa työturvallisuudesta ja käytännön vinkkejä turvalliseen työskentelyyn rakennustyömailla.

 • Rakennustekniikka: Opas rakennusalan tekniikkaan, materiaaleihin ja menetelmiin.

 • Rakennuslainsäädäntö: Tietoa rakentamiseen liittyvistä lakeista ja säädöksistä.

  Jos haluamaasi tuotetta ei löydy hyllystä, voimme tilata sen sinulle.

rakennusalan kirjat
bottom of page