top of page

Tietoa Meistä - Vaasan Rakennuskeskus

kauppapuistikko 6

Historia

Vaasan Rakennuskeskus on vuonna 1968 perustettu yhdistys, joka toimii rakennusalan yleishyödyllisenä toimijana. Olemme ylpeitä juuristamme ja pitkästä historiastamme rakennusalalla, ja teemme jatkuvasti työtä alan kehittämiseksi ja ammattilaisten tukemiseksi. Vaasan Rakennuskeskus on erityinen, sillä se on omistettu rakennusalalle ja sen ammattilaisille.

Tehtävämme:

Vaasan Rakennuskeskuksen tehtävänä on tarjota laadukkaita palveluita rakennusalan ammattilaisille sekä ylläpitää ja vahvistaa alan osaamista. Olemme sitoutuneet tuomaan lisäarvoa sekä yksittäisille ammattilaisille että koko rakennusyhteisölle.

Olemme ylpeitä siitä, että pystymme tarjoamaan osan palveluistamme ilmaiseksi. Tämä on osa sitoutumistamme rakennusalalle ja sen ammattilaisille. Tavoitteenamme on tukea alaa ja sen kehitystä, ja uskomme, että yksi parhaimmista tavoista tehdä se on tarjoamalla ilmaisia ja kohtuuhintaisia resursseja ja koulutusta.

kirjakauppa
rakennustarvikkeet

Omistajamme:

Vaasan Rakennuskeskuksen omistavat Vasa Byggrekniska Förening ja Vaasan Rakennusmestari- ja insinöörit AMT ry. Omistajamme ovat aktiivisia vaikuttajia alueen rakennusteollisuudessa, ja he tukevat meitä tavoitteessamme edistää rakennusalan ammattilaisten osaamista ja turvallisuutta.

bottom of page